open menu
IAM LEARNING
SOMETHING NEW
IAMFRESH IAMFRESH IAMFRESH IAMFRESH

WIE?

IAMFRESH is een creatief multimedia-ontwerpbureau uit Den Haag. Al ruim 6 jaar maken wij, Sander en Steven, met veel plezier interactieve en grafische producten voor een breed scala aan opdrachtgevers.

We ontwikkelen websites, e-mailings en huisstijlen maar ook apps, games en korte animaties.

Telefonisch en via de mail zijn we goed bereikbaar maar visite vinden we ook leuk.

WAT?

Websites en online applicaties

Onze kernactiviteit is het ontwikkelen van professionele (responsive) websites, ontworpen vanuit het doel van de opdrachtgever, gebruiksvriendelijk en goed bereikbaar via zoekmachines.

Een website is gemakkelijk zelf te beheren met het Content Management System (CMS). Foto's plaatsen, teksten aanpassen of nieuwsberichten publiceren? U heeft het allemaal zelf in de hand. Naast websites ontwikkelen we diverse webproducten zoals: banners, webshops, e-learning modules, blogs, e-mailings en online games.

Grafisch werk

IAMFRESH ontwerpt ook huisstijlen. Een huisstijl is de basis van een sterke bedrijfsidentiteit (logo’s, visitekaartjes en briefpapier). Daarnaast ontwerpen we drukwerk zoals flyers, posters en advertenties.

Interactieve multimedia installaties

IAMFRESH bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt interactieve installaties. Dergelijke installaties worden ingezet voor zowel informatievoorziening als entertainment-doeleinden. Denk aan ontvangstruimtes, etalages, exposities, evenementen en beurzen.

VOOR WIE?

o.a: BAM Wegen / Calibris / Diplomat Magazine (NL) / Doorzomer Festival / Domius / Dot Office
Patswerk / PostNL / PWN Technologies / Studio Vruchtvlees / TNO