open menu
IAM CREATING
INNOVATIVE SOLUTIONS
Maatwerk

MAATWERK

Wij leveren maatwerk. Een op maat gemaakte website voldoet aan al uw wensen én die van uw klanten of bezoekers.

Kwaliteit

KWALITEIT

Door goed interactie ontwerp en gebruik van de laatste webtechnieken creëren we de optimale gebruikerservaring

Service

SERVICE

Wij leveren service. We leggen uit hoe dingen werken en plegen desgewenst onderhoud. Ook na oplevering zijn wij altijd tot uw dienst.

Betaalbaar

BETAALBAAR

We zijn niet duur. Wij helpen u graag uw doelen te bereiken binnen het door u vastgestelde budget.

WERKWIJZE

De juiste vragen stellen en goed luisteren, dat is wat we doen. Samen kunnen we bepalen wat een website moet kunnen, wat ú verwacht van de website en wat de klanten of gebruikers ervan verwachten.

Naar aanleiding van zo'n gesprek doen wij een voorstel en maken een offerte. Onze offertes zijn modulair opgebouwd, d.w.z. dat we een duidelijk beeld geven van wat elk onderdeel van de website kost. Daardoor kunnen we, desgewenst, gemakkelijk onderdelen verschuiven of eventueel schrappen, mochten de kosten te hoog oplopen.

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met schetsen en ontwerpen. Als we de ontwerpfase succesvol hebben afgerond beginnen we met de ontwikkeling todat we uiteindelijk een goed werkende website hebben. Bij elke stap van het proces is de opdrachtgever betrokken.

Desgewenst kunnen we ook van dienst zijn met het schrijven van een goede tekst of verzamelen of maken van goede afbeeldingen, filmpjes of animaties.

Doormiddel van onze kennis zorgen wij ervoor dat de website altijd goed zichtbaar en bruikbaar is in alle moderne webbrowsers en op elk apparaat en schermformaat. De door IAMFRESH ontwikkelde websites zijn altijd goed vindbaar met zoekmachines.

Na oplevering van een website of ander web-product kunt u blijven rekenen op onze service.